TikTok en andere social media staat er vol mee: snoepjes en chipjes die ófwel heel heet zijn, extreem zoet zijn óf gewoon supergrappig qua vorm of kleur. In het centrum is nu een nieuwe winkel geopend met heel veel hip en happening geïmporteerd Amerikaans snoep.

Zakken hete chips van Takis, Oreokoekjes en drankjes van Prime staan naast de felgekleurde dozen met ontbijtgranen en ander geïmporteerd lekkers.

Zoetwaren uit USA

Aan de Vlamingstraat 8-10, waar voorheen sneakerwinkel Sidestep gevestigd was is nu Zoetwaren geopend. Een winkel vol hippe snoepjes uit Amerika.

De winkel lijkt een pop-up store met veel verpakkingsdozen vol lekkers, maar volgens de winkelmedewerkster is het toch echt de bedoeling dat de nieuwe snoepwinkel heel lang in de Vlamingstraat te vinden is. De snoepwinkel is zeven dagen per week geopend.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.