Een bonbon bestaande uit natuurlijke ingrediënten die ook nog eens lustopwekkend is. Dat klinkt niet slecht, toch? De Haagse chocolaterie De Bonte Koe brengt in samenwerking met The Oh Collective een libido verhogende bonbon op de markt: de Date Night Sex Bonbon.

Neem de bonbon dertig minuten voordat de fun begint, zet een romantische playlist op en laat de ingrediënten hun werk doen.

Natuurlijke ingrediënten

In de bonbon zitten drie ingrediënten die als afrodisiacum kunnen werken: horny goat weed, ashwagandha en Koreaanse ginseng. Het Chinese kruid werkt verleidend en de Indiase plant ontspannend. De ginseng zorgt juist weer voor energie. En perfecte mix dus! De kruiden zijn verwerkt in een vulling van passievrucht en karamel en worden omhuld door pure (veganistische) chocolade.

Tekst gaat verder onder Instagrampost >

Nieuwe samenwerking

Een van de oprichters van The Oh Collective benaderde Amy en Connor Klein, eigenaren van De Bonte Koe, of ze de bonbon wilden ontwikkelen. “Toen wij ons verdiepten in het bedrijf, raakten we onder de indruk van hun werk”, vertelt Amy.

Het is niet de eerste keer dat De Bonte Koe geestverruimende chocolade maakt. Eerder dit jaar was er al een samenwerking met kunstenaar Bob Mollema. Het resultaat waren chocoladerepen met paddenstoelen die stress, angstgevoelens en vermoeidheid kunnen tegengaan.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de bonbon uitproberen? De sexy chocolaatjes zijn niet te koop in de winkels van De Bonte Koe, maar exclusief verkrijgbaar via de website van The Oh Collective. 

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.