Het asiel zit vol lieve dieren. Wekelijks zetten we er een of twee in het zonnetje, in de hoop op een nieuwe baas voor het asieldier. Deze week verschillende kittens.

Als hele kleintjes zijn ze binnengekomen, soms in het asiel geboren, vaak zo maar op straat gevonden, moederziel alleen of met broertjes/zusjes. We hebben ze alles gegeven, maar het is tijd om naar huis te gaan.

Kanzi en Junami

Lekker keten, knuffelen en eten, kattenkwaad uithalen en luieren op het lekkerste plekje in de zon. Ze zijn ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd als ze met je mee mogen. De twee bolletjes op de foto heten Kanzi en Junami, maar er zitten nog veel meer kittens te wachten op een nieuw thuis.

Het Haags Dierencentrum heeft kittens in alle soorten en maten (heel jong, wat ouder/ poezen en katers)! Sommige gaan alleen in stelletjes weg, want dat is veel gezelliger! De een is een echt draakje en de ander vind alles nog spannend.

Wil je een koppeltje een fijn thuis voor het leven geven, mail naar [email protected], zet in het subject ‘kittens adopteren’ en vertel iets over je ervaring met katten, thuissituatie, eventueel kleine kinderen of viervoeters al in huis? Vergeet je telefoonnummer niet.

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Comments are closed.