Voor een magische wintersfeer hoef je onze stad niet uit, Kerst vier je gewoon in Den Haag. Al vanaf november zie je overal romantische lampjes en er is vanalles te beleven. Wij zetten een paar fijne winterse events op een rij:

Schaatsen op Scheveningen

Vanaf 11 november kun je schaatsen op het Gevers Deynootplein voor het Kurhaus op Scheveningen. De schaatsbaan is de hele winter (t/m 11 februari) elke dag geopend. Schaatsen kost 7,50 euro en wil je daarbij schaatsen huren dan ben je inclusief het huren van schaatsen 12,50 euro kwijt.

Royal Christmas fair 2023

Aan het Lange Voorhout twinkelen straks weer duizenden lichtjes. Vanaf donderdag 7 tot en met zaterdag 23 december is daar de Royal Christmas Fair. Maar liefst zeventien dagen lang staan er kraampjes met kerstspulletjes, eten en drinken.

De Haagse kerstmarkt is straks elke dag van 12.00 tot 21.00 uur geopend en de toegang is gratis.

Foto: indebuurt

Light Walk

Duizenden wandelaars kunnen zaterdag 9 december een speciale lichtjestocht lopen door Scheveningen. Tijdens de Light Walk kom je allerlei bijzondere lichtobjecten tegen en er zijn muzikale optredens. Je kunt 7,5 kilometer, 12 of 18 kilometer wandelen. De 7,5 kilometer heeft een vernieuwde route langs een verlichte waterpartij en het Westbroekpark.

Voor meer informatie bekijk de website van de Scheveningen Light Walk.

Kerstcircus

Het Groot Kerstcircus zet ook dit jaar weer een tent op, op het Malieveld. Vanaf 23 december tot en met 7 januari is daar de show ‘It’s a Magical World’ te zien.

Tickets zijn verkrijgbaar tussen de 24,90 en 49,90 euro. De kaartverkoop begint binnenkort, kijk daarvoor op de website van het kerstcircus.

Chinese artiesten,- Kerstcircus Den Haag

Lees ook…

Comments are closed.