Wat als er een simpele manier was om af te vallen, zonder dieet? Of een makkelijke behandeling om te stoppen met roken en geen ontwenningsverschijnselen krijgen? Dat kan! Yvonne Bakker van Make It Easy heeft een speciale methode om je te helpen. Ze doet auriculo oftewel ooracupunctuur. “Al bijna dertig jaar help ik hiermee mensen uit heel Nederland”, zegt Yvonne.

Zelf heeft Yvonne veel gehad aan auriculo. Ooit rookte ze zo’n 50 sigaretten per dag. “Hoe het lichaam en de geest functioneren, heeft mij altijd geïntrigeerd. Ik deed de opleiding algemene auriculo. De docent zei tegen mij dat als ik het vak in wilde, toch echt moest stoppen met roken. En dankzij vier prikjes kwam ik van mijn verslaving af.”

De beste combinatie

In haar praktijk weet Yvonne dat hoe je omgaat met eten of roken verder gaat dan de puntjes die ze in je oor zet. “Je kunt puur het lichamelijke deel aanpakken. Maar als je niets doet aan je denken dan voelt het alsof je jezelf dingen ontzegt. Ik heb ook de opleiding Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) gedaan en heb me verdiept in EQ (emotionele intelligentie) en psychologie. Die combinatie zorgt voor de beste resultaten.”

Hoe werkt auriculo? In je oor zitten allerlei energiebanen. Yvonne zet met een apparaat vier kleine speldjes in en rond je oor die puntjes heten. Je voelt geen pijn en de puntjes zie je bijna niet. Bij afvallen zorgen ze voor een snellere vetverbranding en dat je geen trek meer hebt in zoet en veel eten. Bij stoppen met roken gaan ze jouw behoefte in nicotine en snoepen tegen.

Lees verder onder de foto >

Make It Easy stoppen met roken afvallen geen dieet regio Zoetermeer Weteringen Yvonne Bakker
In de afgelopen drie decennia stopten duizenden mensen definitief met roken dankzij Yvonne | Foto: Make It Easy

Meerdere generaties

Met haar 79 jaar is Yvonne nog lang niet klaar voor haar pensioen. “Ik doe dit werk al bijna dertig jaar met veel plezier. Ik vind het fijn om anderen blij te maken door ze te helpen te stoppen met roken of afvallen. Wanneer ze terugkomen en vertellen hoe tevreden ze zijn, dan geeft dat me een goed gevoel.”

“Veel van mijn cliënten komen via-via. Zo behandelde ik recent nog iemand wiens vader ik 19 jaar geleden van het roken af heb geholpen.”

Gratis training

Wil je weten of de behandeling van Yvonne iets voor je is? Volg dan gratis haar groepstraining. “Die duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Daarin krijg je handvatten om jou te helpen. Pas als jij overtuigd bent, zet ik de puntjes die bij de behandeling horen.”

“Wil je stoppen met roken, dan is na vier dagen de nicotine uit je lichaam. Daarna volgt een terugkomsessie. Na een paar weken niet roken heb je je geld er al uit. Ik geef je levenslange garantie.”

Yvonne: “Is afvallen jouw doel, dan ga je door totdat je je doel hebt bereikt. Gemiddeld heb je vier sessies nodig om je je nieuwe eetpatroon eigen te maken. Je mag gewoon eten wat je wilt, maar je zult merken dat je andere dingen gaat willen. Zowel bij stoppen met roken als afvallen krijg je ook het speciale trainingsboek.”

Lees verder onder de foto >

stoppen met roken afvallen geen dieet regio Zoetermeer Weteringen - Make It Easy Yvonne Bakker
Je valt succesvol af zonder lijnen dankzij Yvonne | Foto: Make It Easy

Eureka-gevoel

Met nieuwe inzichten kun je met vertrouwen de toekomst in. “Ik hoop mensen het eureka-gevoel te geven”, zegt Yvonne. “In plaats van ‘dat kan ik niet’ wil ik dat je ‘dat kan ik nog niet’ denkt. Je hebt je leven in eigen hand. Met een paar simpele stappen presteer je wat je diep van binnen wilt.”

Maak een afspraak

Ben jij benieuwd wat Yvonne voor jou kan betekenen? Maak gratis een afspraak voor een van haar trainingen en stop snel met jouw ongezonde gewoontes! Make It Easy heeft haar mooie praktijk in The Glass House in Wateringen, centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Rijswijk, Westland en Zoetermeer. Laat je verrassen!

Comments are closed.