In Den Haag schitteren dagelijks helden die zich inzetten voor anderen. Deze geweldige vrijwilligers en rotsen in de branding maken regio Den Haag een betere plek om te wonen. Nu is het tijd om hen te eren en te laten zien hoeveel we hun inzet waarderen!

Daarom heeft Stichting Chryson de Local Hero Award 2023 gelanceerd. Namens de chrysantenkwekers in Nederland willen ze jouw lokale helden in de bloemen zetten en hen belonen voor hun onvermoeibare inzet. Je mag iemand nomineren uit Den Haag, Delft, Nootdorp, Pijnacker of Westland.

Lees verder onder de foto >

Stichting Chryson zoekt lokale helden voor de Local Hero Awards 2023
Wie verdient volgens jou jouw een de Local Hero Awards 2023? | Foto: Stichting Chryson

Lokale helden zijn overal

Of het nu gaat om die buurvrouw die altijd voor je klaarstaat, de vrijwilliger die zich onvermoeibaar inzet voor het milieu of de coach die de jeugd inspireert om hun dromen na te jagen – we hebben allemaal lokale helden om ons heen. Deze haast onzichtbare helden verdienen erkenning voor hun bijdragen aan hun gemeenschap.

Je lokale held nomineren is een geweldige manier om je waardering te tonen en hen aan te moedigen om door te gaan met hun waardevolle werk. Het is ook een kans om hun verhalen te delen en anderen te inspireren om zich in te zetten voor hun gemeenschap. Wacht niet te lang: aanmelden kan nog tot en met dinsdag 31 oktober 2023.

Nomineer eenvoudig jouw held

Nomineren is eenvoudig en iedereen kan meedoen. Meld online jouw lokale held aan. Op maandag 13 november 2023, World Kindness Day, worden de vijf lokale winnaars bekend gemaakt. Dan eert Stichting Chryson de toppers die – net als chrysanten – kleur geven aan hun community en zorgen voor ene portie geluk. Oftewel: mensen die van jouw buurt een bijzondere plek maken.

Wacht niet langer en nomineer nu jouw lokale held. Deel dit initiatief met vrienden en familie, zodat we samen een krachtig eerbetoon kunnen creëren aan de mensen die onze stad echt bijzonder maken!

Author

Comments are closed.