Wie een spiksplinternieuw huis wil in Den Haag, moet voor de meeste stulpjes wel even zijn spaarpot omkeren (of de loterij winnen). Maar dan heb je wél een nieuwe woning in je geliefde stadje! In elk geval valt er in Den Haag genoeg te kiezen: van een appartement tot een penthouse. Wij zochten de vijf leukste nieuwbouwprojecten voor je op.

Nieuwbouwproject De Nieuwe Duin

Op het loopafstand van het Scheveningse strand is het nieuwbouwproject De Nieuwe Duin gebouwd. In totaal beschikt dit appartementencomplex over 22 woningen, waarvan er nog één penthouse en vier appartementen te koop staan. De prijsklasse ligt tussen de 820.00 en 1.371.000 euro.

Kijk hier voor meer informatie over dit project.

Nieuwbouwproject ZUIDKADE

Voor de woningen van het project ZUIDKADE moet je even geduld hebben, maar dan heb je ook wat. De bouw is ongeveer een jaar geleden gestart en als alles meezit is het project af in februari 2025. De nieuwe wijk zal aan het water liggen, bestaat uit een gezellig hofje en de huizen hebben grote ramen. Ben je geïnteresseerd? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar twee appartementen te koop!

Bekijk hier de status van het project.

Nieuwbouwproject Maestro

In het zuidwesten van Den Haag, vlakbij het duingebied en het strand van Kijkduin, wordt een duurzaam wooncomplex gebouwd. De nieuwe woontoren bestaat uit 127 appartementen, bestaande uit 122 twee- en driekamerappartementen en vijf penthouses. De verwachte oplevering is in december 2025 en de prijzen beginnen bij 305.490 euro.

Lees hier meer.

Nieuwbouwproject Parador

De huizen van het nieuwbouwproject Parador zijn nét in de verkoop gegaan, dus bijna alle woningen zijn nog beschikbaar! Je kunt kiezen uit een loft-appartement, tuin-appartement en penthouses. De prijsklasse ligt tussen de 745.000 en 1.800.000 euro.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Nieuwbouwproject Valkenboskerk

Op de hoek van de Loosduinsekade en de Zuiderparklaan staat de Valkenboskerk. Deze is omgebouwd tot een woongebouw tijdens nieuwbouwproject Valkenboskerk. De huizen hebben hoge plafonds, veel lichtinval en kosten tussen de 325.000 en 599.500 euro. De voormalige kerk is omgetoverd tot 36 appartementen, waarvan er nog 24 te koop staan.

Lees hier meer over dit nieuwbouwproject.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Mysterie: dit is waarom sommige Haagse huizen geblurd zijn op Street View

Lees meer

Comments are closed.