In Den Haag kun je de komende tijd lekker griezelen, want Halloween 2023 staat voor de deur. Wil je weten wat voor events er zijn voor kinderen, welke party’s er op de agenda staan of waar je een eng kostuum scoort? Je checkt het allemaal hier!

Halloween 2023 valt op dinsdag 31 oktober. Veel feestjes en activiteiten zullen dus in het weekend daarvoor plaatsvinden.

Halloweenkostuum

Halloween is pas echt leuk als je in een griezelig kostuum door de straten van Den Haag loopt. Gelukkig hoef je in onze stad niet ver te zoeken naar een halloweenkostuum. Bij So Low, Action, Snuffel by Bokstijn en Zorg voor Party kun je terecht voor jouw perfecte griezelpak.

Halloweenfeest en spookhuis

Ben je op zoek naar een halloweenfeest of spookhuis waar je lekker kunt griezelen. In Den Haag heb je meerdere opties. Zo heeft Sea Life een spooktocht tussen de vissen en is er een groot halloweenfeest in de Grote Kerk. Benieuwd wat er nog meer te doen is in onze stad tijdens Halloween? Je leest er alles over in onderstaand artikel.

Kleine monstertjes

Ook voor de kleine Haagse monstertjes is er wat te beleven. Er wordt bijvoorbeeld in winkelgebied De Frederik Hendriklaan en Willem de Zwijgerlaan op dinsdag 31 oktober Halloween gevierd met onder andere een spooky speurtocht. Ook zal er worden geschminkt en lopen er allerlei griezels rond. 

Halloweensnoep

Geen Halloween zonder trick or treat en geen trick or treat zonder snoep! In Den Haag zijn er genoeg plekken waar jij zoetigheden kan halen, check ze hier.

Foto Anneke Ruys

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Mysterie: dit is waarom sommige Haagse huizen geblurd zijn op Street View

Lees meer

Author

Comments are closed.