Sjaak Bral uit Den Haag gaat in het nieuwe EO-programma Mijn vlakke land met Kefah Allush op pad in onze provincie.

In elke aflevering van Mijn vlakke land bezoekt Kefah met een BN’er de provincie waar hij of zij woont. Hier voelen ze, proeven ze en zien ze hoe mooi Nederland is, aldus de EO. Ook gaan ze samen koken met als hoofdingrediënt de groenten van eigen bodem.

Sjaak Bral

In aflevering twee gaat Kefah met Sjaak Bral op pad in onze provincie. Door middel van een boottocht laat Wim van Wijk alle geheime plekken van de Hollandse Biesbosch zien. In de Rotterdamse volkstuin Vreelust wordt er een vegetarische barbecue voorbereid. Ook brengt, de geboren en getogen Hagenees, Sjaak Bral een ode aan het duingebied Meijendel. Cabaretier Sjaak neemt Kefah mee naar het hoogste punt van dit duingebied waar de stad Den Haag te bewonderen is.

Mijn vlakke land is maandag 23 oktober tot en met donderdag 26 oktober te zien bij de EO om 18.30 uur en vrijdag 27 oktober om 19.40 uur op NPO 2.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.