Ebony werkt al ruim drie jaar als huidspecialist voor CadanCe Huidinstituut in Den Haag. In 2022 is schoonheidssalon uitgeroepen tot één van de beste salons van Nederland. Ebony: “We zijn veel bezig met huidverbetering en blijven ons hierin ontwikkelen. We gaan voor het beste én een blijvend resultaat: een gezonde en stralende huid.” Om dat te kunnen bereiken, is er een leuke actie.

Ooit startte Ebony als stagiaire bij de CadanCe en sindsdien is ze daar niet meer weggegaan. Ze vertelt: “Ik heb ook ervaring opgedaan bij andere salons. Ik merkte dat ik me graag wilde verdiepen in huidproblemen en de verbetering daarvan. Bij CadanCe is dat één van de speerpunten.”

Een stralende huid

Je huid is je visiekaartje: bij een ontmoeting is dit één van de eerste dingen die opvalt. “We zijn pas tevreden als we écht een resultaat geboekt hebben”, zegt Ebony. Dat de huidspecialisten succesvol zijn in wat ze doen, blijkt wel uit de lovende reactie van een bezoeker:

Lynden wordt al ruim een jaar behandeld: “Toen ik binnenkwam bij CadanCe gebruikte ik geen goede crème en gewone zeep. Voordat we startten met de behandelingen werd mij eerst aangeraden goede producten te gebruiken.” Lynden komt nu maandelijks bij de salon en het resultaat mag er absoluut zijn. Ze vertelt: “Mijn huid is zo erg opgeknapt. Ik raad het iedereen aan: ze zijn super deskundig, totaal niet opdringerig en daarnaast is het ook heel gezellig.”

Lees verder onder de foto >

Huidexpert Sophie brengt een peeling aan | Foto: CadanCe huidinstituut

Twee maanden verder

In augustus is redacteur Kristen van indebuurt.nl gestart met huidbehandelingen bij de Haagse salon. “Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien”, vertelt ze. “Ik heb echt een glow en krijg sindsdien veel complimenten. Daarnaast had ik veel last van acne en dat is sterk verminderd. Ik ben superblij en tevreden met mijn huid als ik in de spiegel kijk. Dat is me heel veel waard.”

Ben jij dé perfect match?

Niet alleen klanten komen graag bij de salon. Ook het team werkt er met heel veel plezier. Ebony: “We zijn heel open en eerlijk naar elkaar. We kunnen vrijwel alles zeggen. De onderlinge sfeer is daardoor goed. Dat merken onze klanten ook.”

Sinds de zomer is er een plek vrijgekomen voor een afgestudeerde schoonheidsspecialiste. Waar zijn ze naar op zoek? “We zoeken iemand die leergierig, vooruitstrevend en flexibel is. We vinden het belangrijk dat we blijven ontwikkelen, dus daar moet je wel open voor staan. Je komt hier écht in een fijn en gezellig team terecht waar je ook eigen verantwoordelijkheden krijgt.” Interesse? Neem dan contact op met Sophie via [email protected].

Lees verder onder de foto >

De huidspecialisten van CadanCe Huidinstituut | Foto: CadanCe Huidinstituut

Steengoede acties

Ben jij benieuwd geworden wat de huidspecialisten voor jou kunnen betekenen? Snappen we! Je kunt via de website gratis een intakegesprek plannen. Maar dat niet alleen! Speciaal voor de indebuurt-lezers heeft de salon nu twee goede acties!

  • Definitief ontharen met laser: zes behandelingen voor de prijs van vijf! De ongewenste haren worden permanent verwijderd en jouw huid voelt weer glad aan;
  • IPL Behandeling tegen couperose en pigmentvlekken: boek een kuur van drie behandelingen en ontvang een korting van 252,50 euro.

Cindy heeft een IPL behandeling ondergaan en vertelt: “Ik onderging een IPL behandeling tegen couperose in mijn hals en decolleté. En wat denk je? Dit was na één behandeling verdwenen. Daar ben ik natuurlijk superblij mee. Ik zou het iedereen aanraden.” Stel het dus vooral niet uit!

Maak een afspraak

Je leest het al: er zijn meer dan genoeg redenen om snel een bezoek te plannen bij één van de beste schoonheidssalons van Nederland. Maak jouw afspraak hier. Goed om te weten: veel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Wie weet loop jij binnenkort door de straten van Den Haag met een stralende huid.

Comments are closed.