Mist is een knappe, rode jongen die niet met zich laat sollen. In het asiel is hij niet op z’n plek, hij vindt andere katten vreselijk. We hopen dat hij snel een huisje vindt, waar niemand in z’n space zit.

Het asiel van het Haags dierencentrum heeft geen privé ruimtes voor katten, Mist heeft dus huisgenoten. Daar wordt hij af en toe wel knorrig van, hij heeft liever geen pluizenbollen in zijn space.

Goede eetlust

Waar je Mist heel blij mee kunt maken, is eten. Meneer wenst Gourmet Mouse als blikvoer en dan ook nog een bakje met lekkere brokjes. Je kunt ook zien dat ie van eten houdt en nu beweegt hij ook veel te weinig, dus deze kater heeft wat kilootjes meer.

Het dierencentrum zoekt een thuis dat je kunt vergelijken met een vijf-sterren hotel, met een fitnessruimte en een personal trainer. Waar zijn toiletten gevuld zijn met een mix van houtkorrel en grit. Waar het eten op tijd (vooral niet te laat) wordt geserveerd en waar geen concurrentie rondloopt (andere viervoeters). Een balkon of tuin om te chillen is wel een must.

Enige ervaring met katten is gewenst, je moet goed kunnen lezen wat hij je vertelt… Mist en kinderen is geen match. Heb je interesse? Stuur een mail: [email protected]

Lees ook…

Comments are closed.