De herfstvakantie is begonnen en dat is dé perfecte gelegenheid om samen een filmpje te pakken. Hoe leuk is het dan om alvast in de Sinterklaassfeer te komen? In plaats van pepernoten bestel je er popcorn bij. Sint Ahoy is dé film-hype van dit jaar: die wil je zien!

Kun jij nu al niet wachten? Logisch! Bestel je tickets hier.

Niet alleen heel leuk voor kinderen om te zien, maar ook voor volwassenen: er zit veel humor in en het brengt een nostalgisch gevoel met zich mee! Sterren als Kim Feenstra, Steven Brunswijk, Donny Ronny, Fred Butter, Liza Sips én Horace Cohen zijn te bewonderen in deze nieuwste Sinterklaasfilm. Een koude herfst- of wintermaand? Zeker niet! De film is opgenomen in het altijd zonnige Curaçao.

Mix van Pieten, piraten en zeemeerminnen

Spanning, sensatie, een vleugje magie én veel humor: dat is Sint Ahoy. Sint is, zoals altijd, met zijn stoomboot onderweg van Spanje naar Nederland. Zonder dat hij het doorheeft, drijft het schip af naar Curaçao. Daar ontmoet hij een groep piraten.

Lees verder onder de foto >

Andy Peelman als Kapitein Kibbeling | Foto: MovieCompany

Deze piraten zijn op zoek naar een bijzondere schat en ongewild raakt Sint betrokken bij de zoektocht en het avontuur. Spannend! Hoe zal het aflopen? Komt Sinterklaas nog op tijd aan in Nederland voor pakjesavond of valt alles in het tropische water?

Lees verder onder de video >

Pak de popcorn er maar bij

Het leuke is: de film draait in een bioscoop bij jou in de buurt. Vanaf 3 oktober staan Sinterklaas, de Pieten én de piraten op het witte doek te shinen. De familiefilm is tot en met 5 december te bewonderen. Zo maak je dit jaar samen een extra leuke Sinterklaas herinnering. Grijp niet mis!

Comments are closed.