Had je het afgelopen week te druk om al het Haagse nieuws te volgen? Maakt niks uit! Wij zetten met alle liefde verhalen voor je op een rij die je niet gemist mag hebben.

Opening lunchroom Prikkel

Op het hoekje waar nog niet zo lang geleden Appeltje Eitje zat, is nu Prikkel te vinden. Wat er anders is aan deze zaak? Er werken mensen met autisme.

Nieuwe yogastudio

In de nieuwe yogastudio geven de vijf docenten allemaal hun eigen lessen zoals Hatha yoga en meditatie. 

Schaatsbaan Scheveningen

Op de schaatsbaan komt deze winter onder andere een schaatsshow, rondom Sinterklaas en Kerst worden er speciale events georganiseerd en ook tijdens de nieuwjaarsduik is er op het ijs wat te beleven.

Nieuwe bistro

In de bistro By Ami kun je terecht voor lunch en diner. Er is een uitgebreide kaart waar echt van alles op staat, zo kun je voor de lunch een dragon fruit smoothie bowl bestellen maar ook kroketten.

Herfstwandeling Den Haag

Wat doe je in de herfst in Den Haag? Wandelen natuurlijk. Trek je stappers aan en ga op zoek naar paddenstoelen, eikels en eekhoorntjes. Het Haagse groen heeft een paar mooie wandeltips:

Feest bij winkelcentrum Savornin Lohmanplein

Op zaterdag 21 oktober opent Steven Kazan de feestweken met een magische show. Wat er nog meer te beleven valt, lees je in het artikel hieronder.

Het verhaal van Nick Toet

Nick Toet komt uit Den Haag, houdt van koken en bakken en is bekend van zijn YouTube-kanaal EtenmetNick. Hij heeft een koksopleiding afgerond en is zich daarna gaan richten op video-editing. 

Filmmarathon

Tijdens de ‘Flora’s filmmarathon’ kun je genieten van arthouse en filmklassiekers in een pop-up bioscoop zoals de spannende Amerikaanse speelfilm The Menu en de Belgische speelfilm The Broken Circle Breakdown.

Halloween vieren in Den Haag

Halloween wordt elk jaar groter gevierd in Den Haag; in steeds meer wijken gaan kinderen en volwassenen op 31 oktober verkleed de straat op.

Het verhaal van Tlalit

Maak kennis met Tlalit, de vrouw achter Adea Chocolate, een voormalige topadvocate uit Manhattan die haar liefde voor chocolade heeft omgezet in een bloeiend bedrijf in onze stad.

Dia du Muertos

Vrijdag 3 november 2023 worden De Zwarte Ruiter en September weer aangekleed met doodskoppen en bloemen.

Het verhaal van Marne

In 2022 trof een dubbele hersenbloeding de 42-jarige componist, producer en gitarist Marne Miesen. Plots ligt de muzikant in coma. Verlamd. Einde verhaal, zo lijkt het.

Foto’s van The Fashionweek

Dit jaar waren er shows in onder andere theater Amare en Hotel des Indes. Heb je het gemist of wil je nog even nagenieten, bekijk dan hier de foto’s.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Deze nieuwe bistro heeft een spectaculair interieur

Read more

Comments are closed.