Van House tot Hazes en van ABBA tot Justin Bieber: foute muziek bestaat niet op een leuk feestje. Tijdens de eerste Shame Shame Shame -Halloween edition op 28 oktober in de Haagse Club Toedeloe hoor je daarom alle muziekstijlen door elkaar. 

Organisator Monique Friperson: “Wat is er nu leuker dan meegalmen met De Vlieger, om daarna helemaal los te gaan op Armin van Buren? Onze dj’s mixen schaamteloos alle hits en muziekstijlen door elkaar.‘ En niet alleen de muziek is schaamteloos, de dresscode is dat ook: Halloween. ‘Hoe griezeliger hoe beter. Fout is goud, dus leef je uit en verras je mede-feestgangers. Het is niet voor niets een Halloweenfeest.”

Pointer Sisters en Metallica

Het idee voor de veelzijdige dansavond waar je heerlijk uit je dak kunt gaan, kwam spontaan bij Monique op. “Ik had zin in een feestje, maar kon in Den Haag niets leuks vinden. Een prima reden om op 28 oktober zelf een party op poten te zetten. En hopelijk een traditie te starten.”

Club Toedeloe aan de Maliestraat 8 is daar volgens haar een prima plek voor. “Ik verheug me nu al op de Pointer Sisters gemixt met Metallica”, aldus een gedreven organisator.

Lees verder onder de foto >

Foto: Shame Shame Shame / Pexels.

Brede muzieksmaak

Monique, als ondernemer actief onder de naam Friperson Entertainment, heeft één passie in het leven en dat is muziek. Haar muzieksmaak is breed: ze houdt van fout, pop, rock, hardcore, house, urban, rap, Nederlandstalig en nog veel meer. 

Daarbij houdt ze niet alleen van recente hits maar ook van oudere hitjes: eigenlijk alles vanaf de jaren 80 tot nu. En nu is gebleken dat ze daarin niet alleen staat. Steeds meer mensen willen volgens haar niet de hele avond dezelfde soort muziek horen. Juist het mixen van allerlei stylen, gewoon lekkere muziek, slaat aan bij een steeds groter wordend publiek.

Monique is zelf ook DJ (Dj Audacity). Ze probeert op de Shame Shame Shame feestjes ook zelf nog achter de draaitafels te staan. 

Lees verder onder de foto >

Foto: Shame Shame Shame / Pexels.

Dit is Shame Shame Shame

Shame Shame Shame is een feestje voor mensen van boven de vijfentwintig jaar oud. Mensen die gewoon zin hebben in een leuke dansavond. Even helemaal los op die foute hits. Maar gemixt met de hits van nu. Voor mensen die niet de hele avond naar dezelfde soort muziek willen luisteren. Voor mensen met een brede muzieksmaak.

De DJ’s mixen schaamteloos al die hitjes door elkaar heen. Shame Shame Shame is vooral schaamteloos genieten. Vergeet alle zorgen van de dag en ga volledig uit je dak. Shame on you als jij niet op een Shame Shame Shame feestje bent geweest!

Ga dit meemaken, check voor meer info en tickets de website van Shame Shame Shame!

Comments are closed.