De hippe Rotterdamse bistro By Ami heeft deze week een nieuwe vestiging geopend in het centrum van Den Haag. Het restaurant heeft een opvallend interieur met het thema ‘wonderful forest’ en op het menu staan fusion gerechten zoals Baguette Rendang en Salted Chocolate Peanut Butter Pie.

Het kleurrijke interieur vertelt een verhaal. Het restaurant is namelijk verdeeld in drie zones die een groen bos in de verschillende fases van de dag laten zien. In het ene gedeelte ervaar je de zonsopkomst met zonnestralen door de bomen heen en een ander deel laat het nachtleven van de jungle zien.

By Ami

In de bistro By Ami kun je terecht voor lunch en diner. Er is een uitgebreide kaart waar echt van alles op staat, zo kun je voor de lunch een dragon fruit smoothie bowl bestellen maar ook kroketten. En de dinerkaart is net zo uitgebreid van dumplings tot zeebaars en voor vegetariërs en veganisten is er ook genoeg te kiezen.

Lees ook…

Comments are closed.