In het bruisende Den Haag, waar het dagelijks leven soms hectisch kan zijn, opent een gloednieuwe wellness haar deuren. Maak kennis met Amilda Wellness Boutique, een oase van rust en verjonging. Hier belooft jou een ervaring die je zintuigen tot rust brengen. Blijf lezen tot het einde, want we vertellen je niet alleen alles over dit nieuwe zen-paradijs, maar je profiteert ook nog eens van een mooie openingskorting!

De inspiratie achter Amilda Wellness Boutique

Amilda, geboren in Singapore, ontdekte in de 15 jaar dat ze in Abu Dhabi woonde en werkte een passie voor schoonheid, wellness en massages. Ze ontmoette haar huidige Nederlandse echtgenoot en tevens mede-eigenaar Sebastiaan en kwamen drie jaar geleden naar Nederland. Zo besloten ze hun passie voort te zetten nadat ze ontdekten dat de wellness-industrie in Nederland ook in volle bloei is.

Lees verder onder de foto >

Foto: Amilda Wellness Boutique

Kom een keer langs en je blijft voor altijd

Amilda Wellness Boutique onderscheidt zich als dé plek voor ontspanning in Den Haag. 

Dankzij een grondige renovatie creëren ze een sfeer waarbij alles draait om de zintuiglijke ervaring. Van het zachte, sfeervolle licht tot de subtiel zwevende geuren van etherische oliën. Met speciale privékamers staat privacy hoog in het vaandel. Hygiëne, eersteklas service en het gebruik van topkwaliteit producten zijn vanzelfsprekend. En niet geheel onbelangrijk: de tarieven blijven toegankelijk.

Hun motto’s spreken boekdelen: ‘Laat je vakantie om de hoek zijn’ en ‘kom een keer langs en je blijft voor altijd’. Bij Amilda is hun wens duidelijk: van elke klant een tevreden, terugkerende gast maken.

Lees verder onder de foto >

Foto: Amilda Wellness Boutique

Ontdek de verwennerijen

Bij Amilda Wellness Boutique is verwennerij het allerbelangrijkst. Laat je daarom meenemen in ultieme ontspanning en kies uit massages, waaronder de ontspannende, diepe weefsel- en aromatherapiemassages. En het beste nieuws? Boven op de heerlijke massages biedt de wellness ook schoonheidsbehandelingen om je helemaal te laten stralen. En als klap op de vuurpijl is er een luxe stoomkamer die op termijn heerlijke body treatments mogelijk maakt om de ontspanning 100% af te maken. 

Lees verder onder de foto >

Foto: Amilda Wellness Boutique

De grote opening

We tellen af naar vrijdag 13 oktober. Dit is de dag dat de deuren open zijn voor jou! Een uitgelezen kans om de serene ambiance te ervaren en een voorproefje te krijgen van wat deze wellness-oase te bieden heeft. 

Lees verder onder de foto >

Foto: Amilda Wellness Boutique

Profiteer van een mooie korting

Boek jouw behandeling via de website en profiteer van 25 procent openingskorting! Gebruik hiervoor de promocode: OPEN25. Deze korting geldt tot 31/12/2023.

Dit is jouw perfecte gelegenheid om Amilda Wellness Boutique zelf te ontdekken en te genieten van alles wat deze wellness te bieden heeft.

Alles draait om het scheppen van een onvergetelijke wellness-ervaring die zowel lichaam als geest verjongt. Want ben je op zoek naar een ontsnapping uit de dagelijkse hectiek? En wil je even genieten van pure luxe en ontspanning? Dan is Amilda Wellness Boutique jouw ultieme bestemming!

Comments are closed.