Je ziet weleens inwoners lopen waar je meteen een beeld van hebt. Maar klopt die eerste indruk wel? In het nieuwe EO-programma Mensen kijken wordt die eerste indruk flink onder de loep genomen.

In Mensen kijken gaan verschillende groepjes de strijd met elkaar aan. Hun inschattingsvermogen wordt op de proef gesteld doordat ze de eerste indruk over een persoon delen. Elke aflevering beantwoorden ze vragen over een onbekend persoon na het zien van een video. Ze ontdekken dat deze eerste indruk lang niet altijd recht doet aan het verhaal achter de persoon. Het panel met de meeste mensenkennis wint de aflevering.

Sandra uit Den Haag

In aflevering twee doet Sandra uit Den Haag mee. De panels van tiktokkers, kappers, moeders, senioren, studenten en muzikanten geven hun eerste indruk over onze stadgenoot. “Wat volgt is een boeiend levensverhaal dat verrast, verwarmt en soms een traan kan veroorzaken”, zo meldt de EO.

Mensen kijken

Mensen kijken wordt geproduceerd door SkyHigh TV en wordt vanaf dinsdag 10 oktober rond 21.10 uitgezonden bij de EO op NPO 3.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.