Tijdens deze warme oktoberdagen denk je er misschien nog niet aan, maar binnenkort kunnen toch echt alweer de schaatsen uit het vet! Op Scheveningen, op het Gevers Deynootplein, opent zaterdag 11 november de schaatsbaan.

Op het plein voor het Kurhaus hotel komt een schaatsbaan van 600 vierkante meter. De hele winter, tot en met 11 februari, kun je daar rondjes schaatsen en ook worden er allerlei bijzondere dagen georganiseerd.

Cool event

Op de schaatsbaan komt deze winter onder andere een schaatsshow, rondom Sinterklaas en Kerst worden er speciale events georganiseerd en ook tijdens de nieuwjaarsduik is er op het ijs wat te beleven. Het uitgebreide programma wordt later nog bekendgemaakt.

Schaatsen kost 7,50 euro en wil je daarbij schaatsen huren dan ben je inclusief het huren van schaatsen 12,50 euro kwijt. De schaatsbaan is vanaf 11 november elke dag geopend; maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zondagen vanaf 09.00 tot 22.00 uur.

Lees ook…

Comments are closed.