Bakken en kinderen, een combinatie waar je vast vrolijk van wordt. De Haagse bakker Nick Toet in ieder geval wel. Hij presenteert vanaf 7 januari het programma ‘Taarten van Babel’ op NPO Zapp.

“Voor mij is het een van de beste kinderprogramma’s van de laatste twintig jaar”, zegt Nick. “Het is belangrijk dat kinderen gesprekken voeren over lichte en zware onderwerpen. Samen praten zonder schaamte, terwijl we lekker bakken en snoep in onze bekkies douwen.”

Wie is Nick?

Nick Toet komt uit Den Haag, houdt van koken en bakken en is bekend van zijn YouTube-kanaal EtenmetNick. Hij heeft een koksopleiding afgerond en is zich daarna gaan richten op video-editing. De passie voor het koken bleef en dus besloot hij beide zaken te combineren. Nick houdt niet van ingewikkelde instructies en recepturen, maar van koken en bakken zoals het volgens hem hoort: op gevoel.

Het tv-programma ‘Taarten van Babel’ werd door Siemon de Jong gepresenteerd en nu neemt Nick het over. “Nu hij gestopt is, heb ik grote schoenen te vullen maar gelukkig heb ik maat 48. Met mijn Haagse flair hoop ik op hartverwarmende en echte gesprekken in het programma.”

Taarten van Babel

Gepest worden, je moeder uitschelden, je vader in de gevangenis bezoeken, verliefd zijn, eenzaam zijn, of anders zijn. In het VPRO Jeugd-programma Taarten van Babel bespreken presentator Nick Toet en een kind het leven tijdens het versieren van een reusachtige taart.  Vanaf 7 januari is het programma elke zondag om 17.30 uur te zien op NPO zapp/NPO 3. Er komen dertien afleveringen.

Meer Haags shownieuws bij indebuurt:

  • Figuranten gezocht: je kunt meespelen in een nieuwe serie over Patty Brard

    Op Videoland is volgend jaar de nieuwe Nederlandse dramaserie Patty te zien. Geïnspireerd op het leven van, je raadt het…


  • Disneymusical Frozen komt naar Scheveningen

Comments are closed.