Een chauffeur helpt de inzittende. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Martin Bowra

Het Wmo-vervoer en de Valys worden door gebruikers soms als onbetrouwbaar en onvoorspelbaar ervaren. Dat concludeert het College voor de Rechten van de Mens in een verkennend onderzoek. Volgens reizigers is het niet altijd vanzelfsprekend dat het doelgroepenvervoer op tijd arriveert.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.