Het is ze gelukt! Vijf yogadocenten hebben dankzij een crowdfundactie genoeg geld opgehaald om een yogastudio te openen. Aan de Javastraat is onlangs The Yoga Alley geopend, de voordeur is te vinden in een zes meter lange steeg. Vandaar die naam.

In juni van dit jaar werd Delight yoga failliet verklaard. Luca Bellucci, Judith van der Klink, Philine Nugteren, Roos Neeter en Cuny Stelpstra, waren allemaal als docenten werkzaam bij die yogaschool. Na het verliezen van hun baan hebben zij niet stilgezeten, vrijwel direct zijn zij samengekomen om collectief een nieuwe studio te openen.

The Yoga Alley

In de nieuwe yogastudio geven de vijf docenten allemaal hun eigen lessen zoals Hatha yoga en meditatie. Per les is er plek voor twintig yogamatjes en na de les kun je een theetje drinken in de lounge. “Zo’n plek waar je elke dag wilt zijn, dat is wat we voor ogen hebben”, zegt Roos Neeter. Naast dagelijkse yogalessen, staan er workshops, Ayurvedische consults en Marma-massages op de agenda.

Een maandabonnement kost 79 euro, je kunt dan onbeperkt meedoen aan de lessen. Wil je niet gelijk ergens aan vastzitten? Dan kun je ook 19 euro per les afrekenen.

Foto: The Yoga Alley

Crowdfunding

Dankzij een crowdfundactie is er 60.000 euro geïnvesteerd in de yogastudio. Wat er met dat geld gebeurd is? Het pand aan de Javastraat 63 is helemaal aangepast. Voorheen zat daar een restaurant. Voor de yogalessen moest er wat veranderen aan de akoestiek en ventilatie. Verder is het pand natuurlijk helemaal in relaxte sfeer ingericht.

Lees ook…

Comments are closed.