Ja, echt! Plan snel je bezoek aan IKEA in Delft, want deze nieuwe producten met ruimtethema wil je zien én hebben. In de herfstvakantie gaat ook de IKEA Family week van start. Op vrijdag 20 oktober zie je er verschillende optredens van artiesten uit de regio. Als IKEA Family lid kan jij stemmen en een prijs winnen!

Het leuke is: de nieuwe PLAY-lijn is ontwikkeld samen met kinderen en hun ideeën. Van een raket-tent tot een aliënknuffel en van een ruimtelamp tot een galaxydekbed : er is voor ieder wat wils om de (slaap)kamer om te toveren tot een waar ruimteparadijs!

Lees verder onder de foto >

Zijn eigen gezellige hutje | Foto: IKEA

Eigen speeltuin

Door de ruimteproducten heb je altijd een speeltuin dichtbij, namelijk gewoon in de eigen slaap- of speelkamer. Net als de ruimte heeft spelen geen grenzen en kunnen kinderen losgaan met hun eigen fantasie. Door de verschillende vormen en kleuren ziet het er ook nog eens heel gezellig uit. Zo waant jouw kind zich als astronaut in de ruimte. Je scoort al een product uit de AFTONSPARV collectie vanaf 1,99 euro.

Gerecycled materialen

Duurzaam? Jazeker. Zo is de knuffel-aliën gemaakt van 100 procent gerecycled polyester en is de raket-tent gemaakt van 70 procent gerecycled karton. Goed voor het klimaat én het plezier. Doen dus!

Lees verder onder de foto >

De aliënknuffel | Foto: IKEA

IKEA Family

In de week van 16 tot 22 oktober staat IKEA Delft in het teken van IKEA Family. Daarvoor is er een leuke actie bedacht: bring a friend. Als een IKEA Family lid een vriend of vriendin lid maakt, ontvangen ze beide een voucher van 10 euro. Deze voucher kun je besteden bij 100 euro en dus gebruiken om één van de ruimte artikelen te scoren. Leuk!

Goed om te weten: als IKEA Family lid heb je geen pas meer nodig. Download de IKEA app en je vindt daar een digitale pas. Geen app? Dan kun je ook de IKEA Family barcode onderaan de e-mail laten scannen. Als je geen e-mail ontvangt, kun je alsnog inloggen via de website.

Talentenshow

De IKEA Family-week wordt niet alleen gevierd met korting, maar ook met een talentenshow. Je ziet vrijdag 20 oktober verschillende optredens van artiesten uit de buurt. Jij als IKEA Family lid krijgt daarin een belangrijke rol: je mag stemmen op jouw favoriet. Het talent met de meeste stemmen gaat vervolgens naar huis met 1000 euro en je maakt zelf kans op een muzikale prijs.

Sparen, sparen en nog eens sparen

Ben jij regelmatig bij de IKEA te vinden en neem je altijd iets leuks mee naar huis? Dat snappen we. Je kunt door jouw aankopen ook nog eens tien euro korting verdienen. Hoe? Het is heel simpel! Zorg dat je bij elke online aankoop inlogt in je IKEA Family account of scan je IKEA Family (digitale) pas bij een aankoop in de winkel. Je voucher verschijnt dan automatisch in je account, zodra je genoeg hebt gespaard.

Kom snel langs

Je leest het al: er is altijd iets te beleven bij IKEA Delft. Neem een vriend(in) mee en zo scoor je ook nog eens tien euro korting. Veel winkelplezier!

Comments are closed.