Noedels, Aziatische pannenkoekjes en kipgerechten. Als bij jou het water nu in de mond loopt, moet je zeker 13 tot en met 15 oktober in je agenda zetten. Bij Amazing Oriental Ypenburg is het Tasty Singapore evenement: een gratis mini-vakantie naar Azie vol lekker eten en live muziek.

Zomervakantie over? Echt niet! Bij het Tasty Singapore evenement ben jij voor even in kleurrijk Azië. Drie dagen lang is het feest voor jouw smaakpapillen bij de vestiging van supermarkt Amazing Oriental Ypenburg.

Proeverijen, kookdemonstraties en nieuwe gerechten

Of je nu een kenner bent of een newbie op het gebied van de Singaporese keuken, tijdens Tasty Singapore verrassen de koks je met de nieuwste foodtrends en indrukwekkende kookdemonstraties. Neem pen en papier mee, want inspiratie te over! “We hebben twaalf kraampjes met allerlei Singaporese gerechtjes die je gratis kunt proeven”, zegt Liza Poon van Amazing Oriental. “Denk aan noedels, kipgerechten, vegetarische lekkernijen en zoetigheden.”

Lees verder na de foto >

“Het evenement is voor mensen die van lekker eten houden..” Zeker in Nederland is de Aziatische keuken erg populair, merkt Liza. “In kookprogramma’s zie je vaak Aziatische invloeden en veel mensen gaan op vakantie naar het verre oosten.”

Smaak van vakantie

Op hun vakantiebestemming proeven zij de echte smaak van de Aziatische keuken. “Dan wil je geen ‘neppe’ smaak meer, dus die mensen gaan thuis expirimenteren in de keuken.” Vaak vind je maar een handjevol Aziatische ingredienten in de reguliere supermarkt. “Bij Amazing Oriental heb je keuze uit meer dan 10.000 Aziatische producten.”

Lees verder na de foto >

Tasty Singapore is een driedaags evenement vol eten, muziek en Aziatische sferen Foto: Amazing Oriental

Neem dus je big shopper mee naar Tasty Singapore, want je weet nooit waar je mee thuiskomt tussen al dat lekkers. Op 13, 14 en 15 oktober is er naast eten ook live muziek, je kunt prijzen winnen en genieten van de bijzondere Oosterse sfeer dat het hawker center met zich meebrengt.

Gratis toegang

Voor het evenement heb je geen tickets nodig. Je loopt gewoon binnen bij Amazing Oriental in Den Haag Ypenburg tijdens de openingstijden van de winkel. Amazing Oriental Den Haag Ypenburg vind je aan de Laan van Haamstede 36.

Comments are closed.