Had je het afgelopen week te druk om al het Haagse nieuws te volgen? Maakt niks uit! Wij zetten met alle liefde verhalen voor je op een rij die je niet gemist mag hebben.

Favorieten van Clara

Clara is geboren en opgegroeid in Almere Haven, daarna heeft ze nog in Amsterdam gewoond en kort in Huizen, maar in Den Haag heeft ze echt haar thuis gevonden. 

Weersverwachting oktober

De kans op normaal wisselvallig herfstweer is wel het grootst, maar er zijn ook drogere opties.

Opening hondenwasstraat

De zogenaamde wasstraat kun je zelf bedienen, ook zijn er bubbles en shampoos. De Dog Wash is altijd geopend. Op de openingsdag kun je tussen 10.00 en 18.00 uur gratis gebruikmaken van de hondenwasstraat.

Aldi Scheveningen opent deuren

De openingsdag van de supermarkt was een klein feestje. De eerste 400 klanten kregen bij een minimale besteding van 20 euro een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. 

Dierendag

Wij vroegen onze lezers om foto’s van hun harige vriendje. Van een stekelige baardagaam tot de bekendste mopshond van Den Haag: deze snoetjes hebben wij op dierendag in het zonnetje gezet.

Figuranten gezocht

Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty Brard in de nieuwe serie Patty geregisseerd door Will Koopman. Woensdag 11 oktober zijn er opnames in Den Haag en daarvoor worden nog figuranten gezocht.

Kinderboekenweek Den Haag

In de verschillende bibliotheken in Den Haag zijn allerlei activiteiten zoals een workshop met illustrator Tjarko van der Pol, bekend van het boek ‘Ik wil een ander bed’, een voorleesfeest met muziek van de The Hagsche Stadsmusikanten en een voorleestheater.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Shopparadijs: de 10 grootste overdekte winkelcentra van Nederland en hun afstand van Den Haag

Read more

Comments are closed.