Dit weekend staan er een hoop leuke activiteiten op de planning in Den Haag. Zo kun je naar de Haagse Popweek, cocktails drinken tijdens Cocktail Week of ga naar The Fashionweek. Benieuwd wat er nog meer te doen is in onze stad dit weekend? Lees dan hieronder verder.

Haagse Popweek

Di-rect, Golden Earring en Anouk: Nederlands beste muzikanten komen uit Den Haag en dat houden we graag zo. Van vrijdag 6 tot zaterdag 14 oktober is de Haagse Popweek, waarbij bands en muzikanten van Haagse bodem in de schijnwerpers staan en nieuwe talenten de kans krijgen om zich te laten horen. Op verschillende locaties zijn optredens, je kunt muzikanten ontmoeten, professionals vragen stellen en workshops volgen zodat jij misschien wel het volgende Haagse talent wordt.

Dit evenement is gratis en je leest hier meer over de line-up, activiteiten en tijden.

MC’s Mindgames

Dit jaar viert Den Haag dat Escher 125 jaar geleden is geboren. Vandaar dat er gedurende het hele jaar bijzondere projecten plaatsvinden. Deze bijzondere ‘belevingskamers’ zijn gratis te bezoeken van vrijdag 6 tot en met zondag 29 oktober op donderdag tot en met zondag tussen 11.00 en 19.00 uur.

Lees hieronder meer over dit evenement.

Open Ateliers Den Haag

Tijdens Open Ateliers Den Haag aankomende zaterdag 7 oktober laten ruim 53 kunstenaars hun werk zien. Van edelsmeden, keramiekfotografie, beeldhouwen en grafiek tot illustraties en schilderijen. Proef de unieke Haagse sfeer en wie weet kom je ook nog met een prachtig kunstwerk thuis. Alle deelnemende ateliers bevinden zich binnen of aan de grachtengordel van de binnenstad.

Het evenement duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Lees hier meer.

Herfstfest

Herfstfest is het grootse drumfestival van de Benelux. Het vindt plaats op zondag 8 oktober van 11.30 tot 20.00 uur in Paard. Virgil Donati en Anika Nilles zijn grote namen in de drumwereld en staan gewoon op de line-up!

Een kaartje kost 25 euro en je koopt ze hier.

The Fashionweek

Trek je mooiste outfit maar uit de kast, want van 4 tot en met 8 oktober is The Fashionweek weer in Den Haag. Het evenement trapt af met een wandelroute langs verschillende Haagse winkels, waar Nederlands modetalent de etalage in heeft gericht met een uniek ontworpen outfit. Op het Lange Voorhout staat een atelier waar je zelf mee kunt werken aan een couturestuk en er zijn drie modeshows gepland.

Lees hieronder meer over tickets, tijden en activiteiten.

The Hague Cocktail Week

Cocktailliefhebbers opgelet! Van vrijdag 29 september tot zondag 8 oktober is het The Hague Cocktail Week. Het is een jaarlijkse viering van de bar en cocktail scene in de stad. Je kan tijdens deze week korting op cocktails, thema-evenementen en voordeeldiners verwachten. In Den Haag doen 11 bars mee met het evenement, waaronder Blue Blood in Hilton en The Gyros Club.

Voor alle activiteiten klik hier.

Tante Joke Karaoke

De Tante Joke Karaoke band staat zaterdag in Paard. Alle greatest hits die voorbij komen tijdens de tour missen maar één ding: jouw gouden strotje. Zing de sterren van de hemel of breek alle bierglazen in een straal van tien meter!

Kaartjes kosten 15,50 euro en je koopt ze hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Rondkomen van 15 euro per week? Naomi maakt het makkelijker voor haar buren

Read more

Comments are closed.