Ben jij op zoek naar een woning in Den Haag? Dan kan dit lijstje goed van pas komen. Van een appartement met een groot terras tot een woning met een jacuzzi in de tuin: deze Haagse huizen staan sinds kort op Funda. Kijk je mee?

De la Reyweg

De tuin van deze woning is sfeervol door de houten schuttingen, het gras, de houtsnippers, het stenen pad en de jacuzzi.

Valkenboslaan

Deze in 2020 gerenoveerde woning is instapklaar. Het is licht, heeft een ruime keuken en een gezellig dakterras.

Wassenaarsestraat

Twee voor de prijs van één! Deze woning in de Wassenaarsestraat bestaat uit een dubbel bovenhuis en een zelfstandige woonruimte met eigen entree, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Tomatenstraat

Voor een lekkere wandeling ben je bij dit huis aan het goede adres. Recreatiegebied Madestein en Landgoed Ockenburgh liggen op kleine afstand van de woning en na je wandeling kan je heerlijk ontspannen in je eigen bubbelbad.

Louis Davidsstraat

Deze maisonnette woning heeft twee slaapkamers, een zonnig balkon en bevindt zich op enkele minuten fietsen van Kijkduin.

Mient

Inpakken en wegwezen! Aan dit huis hoeft niks meer te gebeuren. De vloer is donkerbruin, de keuken heeft mintgroene tegeltjes en de badkamer is recentelijk gerenoveerd.

Beeklaan

Een groot pluspunt aan dit appartement is het terras. Het ligt pal op het zuiden en het is gigantisch groot.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Rondkomen van 15 euro per week? Naomi maakt het makkelijker voor haar buren

Read more

Comments are closed.