Haagse koopjesjagers opgelet! Op zaterdag 7 oktober is het Nationale Kringloopdag en verschillende kringloopwinkels in Den Haag nemen hieraan deel.

In heel het land doen 238 winkels mee die het Keurmerk Kringloop Nederland hebben. Op zaterdag 7 oktober worden op die locaties activiteiten georganiseerd die voor ‘de ultieme kringloopbeleving’ zorgen, zo meldt Branchevereniging Kringloop Nederland.

Activiteiten in Den Haag

In Den Haag neemt bijvoorbeeld Kringloop Den Haag ook deel aan deze dag. Je kunt hier terecht voor allerlei tweedehands producten, zoals kleding, meubels, witgoed, speelgoed, muziek en film en nog veel meer! Tijdens de Nationale Kringloopdag krijg je bij deze locatie korting op DVD’s. 3 halen=2 betalen!

Er doen meer dan 10 verschillende kringloopwinkels in Den Haag en omstreken mee aan de Nationale Kringloopdag. Elke zaak heeft een andere actie. Benieuwd bij welke winkel jij terecht kunt en welke kortingen zij hebben? Klik dan hier.

156 miljoen kilo CO2

Volgens de organisatie werd vorig jaar 156 miljoen kilo CO2 bespaard door gebruikte spullen opnieuw te verkopen. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 38.903 keer de aarde rondrijden met een benzineauto.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.