Rapportcijfer

Gepubliceerd op 06-10-2023 om 15: 18

Taxi Dorenbos is in Emmen verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel het Wmo- als leerlingenvervoer.Foto: Taxi Dorenbos

Inwoners van de gemeente Emmen zijn laaiend enthousiast over het Wmo-vervoer. Dat blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek, dat maandag door de gemeente is gepubliceerd. Respondenten beoordelen het Wmo-vervoer met een 8.15, waarmee Emmen hoger scoort dan het provinciaal gemiddelde (8,06). 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Auteur: Olivier Smits Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Author

Comments are closed.