Vooral in de Amsterdamse taxibranche wringt het volgens de wethouder al jaren.Foto: Shutterstock/www.hollandfoto.net

De gemeente Amsterdam wil kleine ondernemers de komende vier jaar beter beschermen tegen oneerlijke concurrentie. Dat schrijft verantwoordelijk wethouder Sofyan Mbarki (Economische Zaken) in de beleidsvisie, die donderdag naar de Amsterdamse gemeenteraad is gestuurd. Vooral platformbedrijven moeten het ontgelden.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.