Als echte inwoner wil je weten wat er speelt in jouw stad. De redacteuren van indebuurt Den Haag houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wil jij niets missen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Goed om te weten, je kunt kiezen uit drie soorten nieuwsbrieven. Maar je kan ze natuurlijk ook alle drie ontvangen!

Nieuwsbrief indebuurt Den Haag

Hoe werkt het? Heel simpel: je kiest op deze pagina welke nieuwsbrief of -brieven je wilt ontvangen. Denk aan een dagelijkse mail, een wekelijkste update of een seintje wanneer er een nieuwe hotspot opent.

Het verschil tussen de nieuwsbrieven

In de dagelijkse nieuwsbrief staan de recentste artikelen van indebuurt Den Haag. De wekelijkse variant krijg je op dinsdag en daar staan de populairste artikelen van de afgelopen zeven dagen in. De hotspot nieuwsbrief ontvang je in je mailbox als er een nieuwe zaak opent in Den Haag. Kies welke nieuwsbrief bij jou past en je ziet hem vanzelf verschijnen in je mailbox.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.