Op Videoland is volgend jaar de nieuwe Nederlandse dramaserie Patty te zien. Geïnspireerd op het leven van, je raadt het al: Patty Brard. De opnames beginnen binnenkort in Den Haag én jij kunt meedoen als bijvoorbeeld een bezoeker van een nachtclub of als lid van de vriendinnengroep van Patty.

Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty Brard in de nieuwe serie Patty geregisseerd door Will Koopman. Woensdag 11 oktober zijn er opnames in Den Haag en daarvoor worden nog figuranten gezocht.

Jaren ’70

Verschillende scènes die zich afspelen in de jaren ’70 en ’90 worden woensdag 11 oktober van 11.30 tot 21.00 uur in Den Haag opgenomen. Daarvoor wordt onder andere nog gezocht naar een rokende nozem tussen de 18 en 25 jaar oud. Ook zoeken ze vriendinnen van Patty tussen de 17 en 22 jaar oud en kroeggasten tussen de 20 en 55 jaar. Als vergoeding krijg je 75 euro. Bekijk alle rollen op de website van Blue Circle casting. Daar kun je je gelijk aanmelden.

Lees ook…

Comments are closed.