Bij de Lindoduin aan de Westduinweg staat een opvallend gebouw met een groen dak. In november 2022 is daar supermarkt Aldi afgebroken en vervolgens opnieuw opgebouwd. De vernieuwde winkel opent woensdag 4 oktober voor het eerst de deuren.

Vanaf 08.00 uur in de ochtend kun je weer terecht bij Aldi aan de Westduinweg. Van het oude pand is niks meer te bekennen. De grote supermarkt heeft een heel groen dak en onder de grond is een parkeergarage gebouwd.

Nieuwe winkel

De nieuwe Aldi is 1300 vierkante meter en je kunt er terecht voor onder andere verse broodjes, smoothies en maaltijdsalades. Er zijn nieuwe winkelwagens met een apart vak voor kwetsbare artikelen, ook is er plek voor een kinderzitje. Verder zijn er 41 parkeerplekken onder de winkel. Aldi is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur.

Opening

De openingsdag van de supermarkt wordt een klein feestje. De eerste 400 klanten krijgen bij een minimale besteding van 20 euro een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een pizza oven, een airfryer of tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Verder staat er een foodtruck op het terrein waar je gratis gerechtjes kunt proeven.

Comments are closed.