Op woensdag 4 oktober je harige viervoeter verwennen met een strandwandeling? Dan zit je op Kijkduin goed. Morgen opent daar de Dog Wash en op die eerste dag krijgen huisdieren daar een gratis wasbeurt. Ideaal na een lange strandwandeling.

Bij de splinternieuwe Dog Wash op Kijkduin kun je je hond afspoelen of een heus wellnessmoment geven.

Gratis poetsen

Je zanderige hondje poetsen voor 7,50 euro per sessie. De zogenaamde wasstraat kun je zelf bedienen, ook zijn er bubbles en shampoos. De Dog Wash is altijd geopend. Op de openingsdag kun je tussen 10.00 en 18.00 uur gratis gebruikmaken van de hondenwasstraat.

Dierendag

Om dierendag nog feestelijker te maken, wil René Bogaart, van restaurant Pavarotti, een bijzonder record verbreken, namelijk het Guinness World Record van meeste honden op de foto. Om 15.00 uur wordt de foto op het buitenterras van het restaurant op Kijkduin gemaakt. Aanmelden daarvoor kan via de website van Nieuw Kijkduin. En verder krijgen alle hondjes een gratis maaltijd bij Pavarotti, als jij daar minimaal 7,50 euro besteed.

Comments are closed.