Inhaalslag van kwantiteit naar kwaliteit

Na jaren van te veel sturen op kosten en groei moeten we een noodzakelijke inhaalslag maken om de vereiste kwaliteit te kunnen bieden aan medewerkers, reizigers en luchtvaartmaatschappijen. Kwantiteit ging boven kwaliteit en dat heeft de staat van de assets op onze luchthaven geen goed gedaan. Dat moet anders en het vraagt nu om investeringen in onze locatie en voorzieningen, om alles in lijn te brengen met onze ambities op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Ruud Sondag, CEO

We gaan onderhoudsachterstanden inhalen en de luchthaven verbeteren, vernieuwen en verduurzamen. Dat is nodig in het belang van iedereen op de luchthaven. Goede arbeidsomstandigheden, betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid zijn onze uitgangspunten. Het is een grote opgave met werkzaamheden in het hart van de luchthaven en de draaiende operatie. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om het risico op gevolgen voor reizigers en luchtvaartmaatschappijen te beperken, maar hinder is niet uit te sluiten.

Sybren Hahn, Directeur Asset Management

Author

Comments are closed.