Het is bijna tijd voor Weekend van de Wetenschap! Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober komen allerlei onderwerpen aan bod. Van fermenteren tot elektromagnetische straling en meer. Ook in Den Haag kunnen jong en oud hun wetenschappelijke nieuwsgierigheid bevredigen.

Weekend van de Wetenschap is geschikt voor (bijna) alle leeftijden. De organisatie focust zich op gezinnen met kinderen tussen 8 en 14 jaar, maar iedereen kan volop ontdekken wat de wereld van wetenschap en techniek te bieden heeft, zo staat te lezen op de website van de organisatie.

Activiteiten in Den Haag

Wie interesse heeft in de wereld van wetenschap, zit op zaterdag 6 en zondag 7 oktober goed in Den Haag. Tijdens dit weekend kun je verschillende activiteiten volgen:

  • Maak je eigen stuiterbal
  • Huis-Tuin-en-Keukenwetenschap
  • Een tentoonstelling kunstenaarsboeken
  • Minecraft Watch Party: de stad van de toekomst
  • Hoe werkt het… bij mij thuis?
  • Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de activiteiten, locaties, tijden en hoe je je moet aanmelden.

Weekend van de Wetenschap is sinds 2012 een Nederlands wetenschapsevenement. Jaarlijks organiseert het NEMO wetenschap en technologiemuseum dit weekend met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.