Fahid Minhas

Gepubliceerd op 29-09-2023 om 17: 30

VVD-Kamerlid diende de schriftelijke vragen in, samen met collega Harry Bevers.Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Kinderen die in Schiedam gebruikmaken van het leerlingenvervoer, worden op grote schaal te laat opgehaald. Dat stelt Tineke Schotte-Rodenberg, gemeenteraadslid namens Ouderen Partij Schiedam. De kwestie staat zelfs op de landelijke politieke agenda, nu de VVD Kamervragen hierover heeft gesteld. 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Auteur: Olivier Smits Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Author

Comments are closed.