Wat is er nou lekkerder dan een hele zondag lang graaien tussen de vintage spullen? En in dit geval: een paar TON vintage kleding. Kwestie van mouwen oprollen en snuffelen maar, op de Vintage Kilo Sale in Skatepark Sweatshop op vrijdag 29 en zaterdag 30 september. 

Op de megagrote Vintage Kilo Sale markt van Square Eight kun je echt alles vinden, gekke bloesjes, sweaters, rare broeken en aparte jassen maar ook supergave hoeden en accessoires. Een gigantische rommelmarkt voor bijzondere tweedehands kleding dus.

Wegen

Als je bent uitgesnuffeld, verzamel je al je kleding en gaan de dames bij de kassa het voor je wegen. Op deze vrijdag betaal je 45 euro per kilo, zaterdag 40. Als je daarvoor een echt leren jasje of mooi wollen truitje hebt gescoord zeggen wij: goed gedaan;)

Op vrijdag 29 september kun je je slag slaan van 10: 00 tot 17: 00 uur, een dag later van 10: 00 tot 19: 00 uur. Kaartjes zijn gratis te verkrijgen als je snel bent, anders betaal je drie euro.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.