Het grootste visrestaurant van Scheveningen wordt het genoemd: VISSCH. Het festival vol lekkere vis, dat normaal gesproken in oktober plaatsvindt in de Scheveningse visafslag, komt dit jaar voor het eerst naar het Haagse centrum.

VISSCH is het foodfestival voor visliefhebbers van vis uit de Noordzee. Diverse foodtrucks en eettentjes worden geparkeerd langs de Hofvijver in het centrum van Den Haag. 

Noordzeevis om van te smullen

Op vrijdag 29, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vindt VISSCH plaats langs de Hofvijver. Het jaarlijkse Noordzeevisfestival van Den Haag, maar vooral SCHeveningen (ja, die SCH van VISCH is van Scheveningen), is voor het eerst in het centrum te vinden. Op het festival vind je bekende, maar ook minder bekende vis zoals schol, pieterman en steenbolk.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.