Het logo van Noot. Foto ter illustratie.Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

Noot Personenvervoer heeft boetes opgelegd gekregen, vanwege de slecht-functionerende Regiotaxi. Dat schrijft wethouder Pieter Varekamp in een brief aan de Westlandse gemeenteraad. Volgens de VVD-bewindsman zijn de prestaties van de Edese personenvervoer momenteel ondermaats.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.