Dansen, sjansen en heeeeel lekker doorrollen op een spekgladde vloer. Dat kan binnenkort tijdens de Museumnacht. Het stadhuis gooit voor een keer dit jaar de deuren open voor een rollerdisco!

Heerlijk dansbaar nieuws vandaag: binnenkort kun je de jaren 80 weer herbeleven in een echte rollerdisco. One night only. Dus maak je agenda maar vast leeg die avond. En wellicht ook de weken daarna, mocht je niet zo goed zijn in rolschaatsen…

Rolschaatsen

Omdat de rollerdisco tijdens de Haagse Museumnacht eerdere jaren zo’n groot succes was, kunnen we ook in 2023 rolschaatsend door het atrium van het stadhuis in Den Haag. Op zaterdag 7 oktober kun je van 20: 00 uur tot één uur ’s nachts losgaan op de heerlijke muziek van DJ Groove Selektor en Brian BFunk.

Ticket Museumnacht

De rollerskatedisco is alleen te bezoeken met een kaartje voor de Museumnacht 2023 (prijs 22,50 euro) en je kunt je eigen skates of rolschaatsen meebrengen, maar je kunt ze ook ter plekke huren voor 5 euro. Met een ticket voor Museumnacht kun je bij 37 culturele instellingen naar binnen en meedoen met 125 programma’s.

We zochten nog veel meer voor je uit…

  • Van modeshows tot couture op het Voorhout: The Fashionweek komt er weer aan

    In Den Haag kleden we ons allemaal prima, maar eens per jaar zie je extra bijzondere outfits voorbij komen. Tijdens…

Comments are closed.