Was me dat even jammer. Afgelopen zaterdag, 23 september, zou een enorm gaaf evenement plaatsvinden op de Prinsessegracht. De Red Bull Stalen Ros, een soort ‘Te land, ter zee en in de lucht’. Maar helaas, door het slechte weer ging het niet door. Nu is er zonnig nieuws: op zaterdag 30 september wordt de race alsnog gehouden.

Wie kent het tv-programma ‘Te land, ter zee en in de lucht’ nog? Met een zelfgemaakt rijtuig zo ver mogelijk over het water rijden. Red Bull komt naar Den Haag met een eigen variant: Stalen ros, waarbij je met twee mensen op een fiets over een obstakelbaan in een Haagse gracht rijdt.

De race

De Red Bull Stalen Ros race is zaterdag 30 september aan de Prinsessegracht. Tijdens Stalen Ros is het de bedoeling dat je met twee mensen op één fiets zo creatief en zo snel mogelijk rijdt over een baan vol obstakels. Wat je onderweg tegenkomt? trapjes, bruggetjes en een pumptrack.

De deuren van het Red Bull Stalen Ros terrein gaan open om 11.30 uur. De race start om 13: 00 uur. Het einde van de race is om 16.30 uur. 

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.