Met de start van het najaar loopt het zomerse strandseizoen op een eind. Hoog tijd om de winnaar van de beachbabe/-hunk verkiezing 2023 bekend te maken.

Tien beachbabes en -hunks streden om de felbegeerde titel, en na een spannende stemronde hebben we een winnares: Ayla!

Een verrassing

Ayla kwam nét terug van een vakantie in Ibiza. Nietsvermoedend werd ze gevraagd om toch wat eerder te komen werken, waar haar manager én indebuurt haar opwachtten. Toen ze Soomers binnenwandelde en de bokaal zag staan, begon er een belletje te rinkelen. Dansend kwam ze de strandtent binnen, terwijl het liedje Celebration door de speakers galmde. “Wow, dit had ik echt niet verwacht!”, reageerde ze met een stralende glimlach.

De tekst gaat verder onder de video >>>

“Jullie hebben mij echt verrast. We hebben hard gewerkt om de winst binnnen te slepen. Ik ben zelfs met een QR-code het terras overgelopen om de gasten te laten stemmen”, vertelt ze. “Dat heeft dus echt gewerkt!”

Beachbabe van 2023: Ayla

Ayla werkt nu twee jaar voor Beachclub Soomers aan het Zwarte Pad. Ze werkt er zo’n 70 tot 80 uur per week en ziet haar ouders minder dan haar collega’s. Deze prijs is dus echt verdiend, vindt haar manager Dylan. “Eens in de zoveel tijd heb je een paar jongens en meiden voor je werken waar je echt blij van wordt. Ayla is naar mijn idee één van die meiden die echt een hart heeft voor de horeca”, vertelt hij. “Horeca is een spelletje. Je kan echt niet altijd even goed in je vel zitten en écht gezellig zijn. Zij heeft iets in zich waardoor ze altijd vrolijk en gezellig het terras over gaat.”

Verkiezingen 2023

Dit was het dan; de Indebuurt beachbabe en beachhunk verkiezing van 2023. Volgend jaar zijn we er weer met tien nieuwe deelnemers en een nieuwe verkiezing!

De prijsuitreiking voor de beste medewerker van een strandtent vond dit jaar voor de vijfde keer plaats. Elk jaar worden degenen die tijdens het zomerseizoen zorgen voor de hapjes en drankjes op het strand extra gewaardeerd. Na een spannende online stemronde maken zij kans op deze eervolle titel.

Strandtent Soomers

Strandweg 57, 2586 JL Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.