Op zaterdag 30 september kun je tijdens NVM Open Huizen Dag binnenkijken bij verschillende Haagse woningen. Van appartementen tot grote villa’s: alle verkopers die zich hebben aangemeld stellen hun woning tussen 11.00 en 15.00 uur open voor bezichtigingen.

Je kan meerdere huizen bezoeken en de bezichtiging is geheel vrijblijvend. Op Funda staan er meer dan 150 Haagse woningen die meedoen met dit evenement en wij lichten er een aantal uit. Kijk je mee?

Sportlaan

Dit appartement in de Bloemenbuurt ziet er netjes uit. Het heeft een kookeiland en een klein, schattig balkonnetje met uitzicht op het groen. Het is dan ook op loopafstand van de duinen, het strand, de Bosjes van Pex, de Bosjes van Poot en het Westduinpark.

Veenendaalkade

De tuin en de keuken van dit huis geven je het gevoel dat je op vakantie bent. De keuken heeft blauwe, bohemien tegels en vanaf het aanrecht kijk je recht de tuin in. De tuin heeft een pad van vlonders naar het terras toe waar je heerlijk kunt zitten.

Van Boetzelaerlaan

Nieuw, marmer, zwart, wit en licht: zo kun je dit herenhuis in de wijk Geuzenkwartier het beste omschrijven. Het pand uit 1918 is volledig gerenoveerd en heeft een tuin en dakterras.

Zevenwoudenlaan

Deze woning in de wijk Hoge Veld heeft hoogglans, marmeren tegels op de vloer. Ook de keukenwand is bekleed met dezelfde tegelsoort, wat het een chique uitstraling geeft. Verder heeft het een ruime tuin, een voortuin en vier slaapkamers.

Wapenveldestraat

Deze wat oubollige woning in de wijk Oostbroek is sfeervol. Het heeft een donkerbruine vloer, een blauwe badkamer en een gelige keuken. Het doet je helemaal denken aan het huis van je oma, toch?

Meer woningen

Dit zijn lang nog niet alle huizen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag. In Den Haag alleen al doen er meer dan 150 huizen mee. Selecteer een paar huizen, stippel een route uit en jij bent heel de zaterdag zoet.

Klik hier om alle deelnemende woningen te bekijken.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.