Wekelijks stellen we een asieldier aan je voor bij indebuurt. Deze week is dat een heel lief hondje: Loki.

Vandaag vraagt Loki uit het Haags Dierencentrum je aandacht. Wie geeft deze schat van een hond een plek in huis en hart?

Een rustig eigen thuis

Loki kwam binnen met een Roemeense chip, maar deze was niet geregistreerd. Het viel de verzorgers op dat zijn rechtervoorpoot anders stond dan ‘normaal’, dus werden er röntgenfoto’s gemaakt om te kijken wat er aan de hand was. Wat de dierenarts kon zien op de foto is een oude breuk en een metalen plaat. Blijkbaar is Loki is in het verleden geopereerd.

Gelukkig belet het hem nu niet om lekker mee te wandelen met z’n favoriete vrijwilligers en te genieten van zijn dagelijkse wandeling. Hij wordt er zo blij van! Mensen die hij niet kent, vindt hij best eng en hij neemt even de tijd om te kijken wat voor vlees hij in de kuip heeft. Niet gek, want met zijn zeven jaar zal hij best al wat meegemaakt hebben en dan in het asiel terecht komen is niet niks. Deze lieverd heeft recht op een rustig, eigen thuis, met lieve hondenmensen, die hem tot op het bot verwennen en bij wie hij zich veilig kan voelen. Die mensen zoeken we dus!

Woon je beneden of is er een lift (Loki mag geen trappen lopen), wil je je huis en hart openstellen voor deze verlegen lieverd neem dan contact op met [email protected] Vertel iets over jezelf, heb je eerder honden gehad, heb je geen kinderen jonger dan 16 jaar en wil je nog meer kwijt over waarom Loki DE hond voor jou is? Snel doen!! Loki wil graag jouw maatje zijn.

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.