Aan een vriendenweekend deelnemen is gezellig, maar zo’n weekend organiseren kan een uitdaging zijn. Daarom helpen we jou graag met leuke activiteiten voor een vriendenweekend in Den Haag!

Den Haag verkennen

Wanneer je in Den Haag op vriendenweekend bent, wil je natuurlijk wel iets van de stad zien. Dat kan op verschillende manieren! Wat denk je van een stadswandeling, fietstocht of een tour onder begeleiding van een gids? In Den Haag kan het allemaal!

Cocktails maken

Cocktails drinken is leuk, maar ze eerst zelf maken is nog leuker! Je leert niet alleen een nieuwe vaardigheid, het is ook heel lekker. Een alcoholvrije cocktail in elkaar draaien is natuurlijk ook een optie.

Paintballen in Den Haag

Of je nu in een hoekje schuilt of juist als een Rambo over het terrein rent: paintbal is voor iedereen spannend. Het is niet alleen goed voor je beweging, maar ook als je nog met die ene vriend of vriendin een appeltje te schillen hebt! Pakken aan en gaan!

Voor een paintbalervaring in Den Haag moet je hier zijn.

Wijnproeverij

Is bier niet zo jullie ding, maar worden jullie wel blij van wijn? Goed nieuws, want in Den Haag zijn er ook heerlijke wijnen te proeven. Dat kan bijvoorbeeld bij wijnwinkel Marius.

Foto: wijnwinkel Marius

Haags uitje

Ook staan er een aantal leuke vriendenuitjes op de agenda in Den Haag. Zo kan je naar Sea Life voor het nieuwe halloweenevenement The Dark of kom meer te weten over de Haagse geschiedenis tijdens de Maand van de Geschiedenis.

Sportief uitje

Is jouw vriendengroep sportief aangelegd? Dan kun je prima terecht bij Outdoor Valley in Den Haag. Het outdoorcentrum biedt allerlei buiten- en survivalsporten. Van klimmen en mountainbiken tot water- en wintersport.

Cultuur snuiven

Soms is het tijd voor iets cultureels, en dan is Den Haag een prima stad om je daaraan over te geven. Want eigenlijk is een bezoek aan Den Haag niet compleet zonder een bezoek aan het Binnenhof.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Van Vliegerfestival tot circus Renz Berlin: dit is de Haagse weekendagenda (22 – 24 sep)

Read more

Author

Comments are closed.