De gemeente Velsen gaat vrijwilligers inzetten in strijd tegen het chauffeurstekort.Foto: Shutterstock/wavebreakmedia

Het leerlingenvervoer in de gemeente Velsen wordt binnenkort een handje geholpen door de vrijwilligers van Vrijwilligersvervoer IJmond. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) aan de Velsense gemeenteraad laten weten. Reden voor deze noodgreep is het huidige chauffeurstekort, die de branche al enige tijd teistert.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.