Ben jij op zoek naar een woning in Den Haag? Dan kan dit lijstje goed van pas komen. Van een klein appartement in Oostbroek-Zuid tot een ruime woning in de wijk Kom Loosduinen: deze Haagse huizen staan pas kort op Funda. Kijk je mee?

Laan van Wateringse Veld

In de wijk Wateringse Veld staat een appartement te koop waar je zo je eigen plekje van kunt maken. De muren zijn wit, er ligt een laminaatvloer door het huis en ook de badkamer en keuken zien er keurig uit. Het appartement heeft een langwerpig balkon en een privéparkeerplaats, waardoor er altijd parkeerplek is.

Melis Stokezijde

Deze bovenwoning heeft dan misschien geen tuin, maar aan buitenruimte is hier geen gebrek. De woning heeft twee balkons en een dakterras. Ook dit huis is instapklaar. De laminaatvloer, de neutrale kleur op de muren en de complete douche inclusief douchecabine en badkamerkast maken dit appartement instapklaar.

Luxemburgstraat

Dicht bij het centrum van Loosduinen staat een dubbele bovenwoning met vijf kamers te koop. Het huis heeft een dakterras, een keuken met alle benodigde apparatuur en een speeltuin voor de deur. Ideaal voor gezinnen met kinderen dus!

Loosduinsekade

Dit appartement in Leyenburg staat te koop voor 250.000 euro. Het heeft een visgraatvloer en op meerdere plaatsen in de woning is natuursteen te vinden. Zo is er in de woonkamer een muur van bakstenen met een openhaard en ook de badkamer heeft grote, natuurstenen tegels.

Dierenselaan

Starters opgelet! Deze woning nabij het Zuiderpark en de Haagse Markt staat te koop. De keuken kan wel een opknapbeurt gebruiken en een paar likjes verf kunnen ook geen kwaad. Maar de basis is al goed: het appartement heeft een ligbad, ligt bij een tramhalte en er bevinden zich diverse winkeltjes in de omgeving.

Plesmanweg

Aan dit appartement in de wijk Duttenbel hoeft echt helemaal niks meer te gebeuren. De moderne woning werd in 2023 gebouwd en heeft veel ramen, zwarte details en een marmeren badkamer. Het huis ligt aan de Scheveningse Bosjes en ook het strand van Scheveningen is om de hoek. Ideaal!

Rijklof van Goensstraat

Tot slot deze benedenwoning in de wijk Bezuidenhout-Oost. Het huis is knus en heeft een glazen aanbouw. De tuin is, vergeleken met het huis, ruim en heeft een grote boom in de hoek staan. Verder is de woning in goede staat. Veel klussen zal dus niet nodig zijn.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Fotoserie: Zo zag Prinsjesdag 2023 eruit

Read more

Comments are closed.