Zou jij drie weken lang uit handen kunnen blijven van een groep opsporingsdeskundigen? Dat is het idee achter het tv-programma Hunted. Sissy en Nick uit Den Haag gaan deze uitdaging aan!

In televisieprogramma Hunted van AVROTROS slaan twaalf gewone burgers op de vlucht. Ze proberen hierbij drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst. De regels? Er staat 300 euro op hun bankrekening, ze mogen Nederland niet verlaten en niet langer dan 48 uur op dezelfde plek blijven.

Sissy en Nick

Het achtste seizoen begint in Rotterdam. Daar begint het avontuur voor Sissy en Nick uit Den Haag. Waar komen ze allemaal nog terecht in Nederland? Zullen zij het 21 dagen volhouden? Je ziet het vanaf woensdag 20 september om 20.20 uur op NPO 3.

Meer nieuws over Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Fotoserie: Zo zag Prinsjesdag 2023 eruit

Read more

Author

Comments are closed.