Wekelijks stellen we bij indebuurt een asieldier aan je voor. Deze week kater Jens.

Jens is een knappe jongen van twee jaar oud. Hij is een rustig type kater, dat de mens eerst uit de boom kijkt. Geef hem eens ongelijk.

Hoorde ik daar ‘eten’?

Als ‘ie je niet kent is hij in het begin verlegen, weet hij dat je OK bent dan zien we ‘blije’ voeten, kan hij lekker spinnen en blijkt hij een grote lieverd. Rustig benaderen met wat lekkers, dan is aaien geweldig. Eten is zijn grootste passie, en als het niet snel genoeg gaat, wil hij wel eens een pootje of een hapje helpen. Hij is dan zo geobsedeerd dat hij vergeet om zich netjes te gedragen. Vandaar dat hij niet in een gezin met kinderen jonger dan 16 jaar geplaatst kan worden.

We zoeken voor Jens een rustige omgeving, hij heeft tijd nodig om aan je te wennen. Andere katten vindt hij te druk, dus graag een thuis zonder andere viervoeters. Personeel met ervaring is een pre om zijn eetpassie positief kunnen begeleiden. Een voerspel is een aanrader (dat heeft hij in het asiel ook). Heb je een tuin dan is dat fijn, maar Jens neemt ook genoegen met een groot balkon. Naast eten is spelen ook leuk!

Denk je dat je de juiste omgeving hebt voor Jens en hem kan bieden wat hij nodig heeft, stuur dan snel een mail naar [email protected]

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.