Heb je een groot gezin en verlang je naar een luxe villa in Den Haag? Dan is dit huis in de wijk Duinzigt perfect voor jou! Je moet er wat knaken voor neerleggen, maar dan heb je ook wat. De woning heeft namelijk een verwarmd zwembad, het ligt aan landgoed Clingendael en er staat een miniwoning in de tuin.

Deze villa uit de jaren 20/30 is in 2022 volledig gerenoveerd onder leiding van een architect en dat zie je!

Verwarmd zwembad

De gigantische tuin heeft een groot verwarmd zwembad, meerdere loungeplekken en een poolhouse. Dit minihuis heeft een badkamer, keuken en een gedeelte waar je kunt zitten. Een dagje aan het zwembad kan hier afgesloten worden met een lekker etentje of je kunt het huisje gebruiken voor je puberdochter die graag op zichzelf wil wonen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >

Foto: Funda

Meerdere woonkamers

Opvallend aan dit huis zijn de visgraatvloeren, marmeren details en zwevende trappen. Zo is de entreehal volledig van marmer en komt de stijl in het toilet en de badkamers terug. Voor een kopje koffie met een boek ben je hier ook aan het juiste adres. In de villa zijn meerdere woonkamers, dus je kunt elke dag kiezen waar jij je relaxmoment houdt. Verder zijn er twee badkamers en meerdere balkons met uitzicht op landgoed Clingendael.

Wat mag dat kosten?

Voor 3.750.000 euro is deze gigantische villa van jou! Je krijgt daarvoor 383 vierkante meter woonruimte, een poolhouse, twaalf kamers, drie badkamers, twee toiletten en een carport. Het is zeker niet goedkoop, maar één ding is zeker: luxe ontbreekt niet in deze woning.

Plaatjes kijken

Benieuwd naar meer plaatjes van dit huis? Bekijk ze hieronder.

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.